Selecteer een pagina

Lees de ervaringen van andere vrouwen

 

 

 

Ik vertel iedereen over je en roep dat als ze ergens tegen aan lopen écht naar jou toe moeten!

“Gedurende het traject met Maaike, ben ik mijzelf steeds meer op nummer 1 gaan zetten! Dat was iets waar ik heel veel moeite mee had. Ik stapte uit mijn slachtofferrol en heb meer zelfvertrouwen.

Ik voel me bewuster en krachtiger. Dit merk ik doordat mensen of situaties minder negatieve invloed hebben op mij. Bad vibes en emoties duren korter, ik voel me niet meer zo overweldigd. Ik voel nu echt hoe emoties door mij heen stromen en mij ook weer loslaten in plaats van dat ik er in blijf hangen, dat geeft rust en vertrouwen.

Dat was een jaar geleden wel anders. Ik was niet blij met mezelf, was onzeker, zocht mijn geluk in andere relaties, was afhankelijk ván anderen en beïnvloedbaar dóór anderen. De belangrijkste inzichten die ik meeneem is dat mezelf gewoon op nummer 1 mag zetten, ik vind de liefde in mezelf en hoef dit niet langer bij anderen te zoeken. Ik zet mezelf nu regelmatig buiten mijn comfortzone en heb allerlei angsten overwonnen. Ik volg nu echt mijn eigen weg en ben gelukkig!”

Onze samenwerking heb ik als heel fijn en vertrouwd ervaren.

Het was zo fijn dat ik tussen de sessies door altijd bij jou terecht kon voor mijn vragen. Als ik onzeker was en een extra zetje nodig had, wanneer ik even weer moest horen wat ik eigenlijk al wist. Jouw oneindige geduld wanneer ik voor de zoveelste keer naar de bekende weg vroeg. Dank je wel!

Ik voelde zo veel vrijheid en verandering tijdens het traject!

 

De afgelopen maanden heb ik al heel veel stappen kunnen maken, maar de feel en connect sessies hebben mijn proces nog eens in een hogere versnelling gezet.
Elke sessie was erg fijn en hebben op verschillende manieren impact gemaakt. Voor mij heeft de eerste sessie echt een hele grote verandering teweeg gebracht. Daarna voelde ik mij heel vrij en voor het eerst sinds (waarschijnlijk meer dan 20 jaar) mezelf. Dit werd/wordt ook door anderen opgemerkt. Ik voel ineens veel meer en geef mezelf toestemming om nieuwe dingen te ervaren/voelen. (Wat er toe heeft geleid dat ik voor het eerst durf te daten en daar ook plezier in vind.)

De laatste sessie was ook weer heel interessant voor mij. Ik voelde zo veel vrijheid en verandering tijdens het traject, maar in de laatste sessie werd ik me bewust waar ik nog aan mag werken. Mijn hart open stellen vind ik nog heel erg eng, maar omdat ik dit weet sta ik anders in relaties met anderen. Het allerbelangrijkste wat ik heb geleerd, is het herkennen van het gevoel dat ik krijg als ik de connectie met mezelf kwijt raak. Ik heb opgemerkt dat juist dit gevoel er voor zorgde dat ik niet graag op dates ging en waarom ik altijd het gevoel had om niet in een groep te passen (anders te zijn). Bedankt voor de mooie ervaringen!

Helena

“Mijn zelfvertrouwen is omhoog gegaan en ik heb veel minder last van faalangst en kan lastige situaties makkelijker los laten.”

 

Dagelijks komen er nog steeds dingen/mensen op m’n pad, waarbij ik denk: wauw wat bizar!
In het begin had ik twijfels of het traject wel voor mij zou zijn, maar ik ben zo blij dat ik het traject ben aangegaan.

Ik voel me nu zo anders en dit krijg ik ook terug uit mijn omgeving. Mijn zelfvertrouwen is omhoog gegaan, ik heb veel minder last van faalangst en ik kan lastige situaties makkelijker los laten. Een paar maanden terug waren de kleinste dingen nog een belemmering  voor me zoals een praatje maken met de buurman. Nu voel ik me veel opener en heb ik een andere houding in het leven en dat werkt door in mijn relaties met anderen.

Voor het traject had ik best wat moeite met het vertrouwen in anderen, ik had een behoorlijke muur om mezelf heen gebouwd. Ik wilde graag meer vertrouwen en ontspanning in mezelf ontwikkelen, mezelf veiliger voelen en de moed voelen van binnen om nieuwe dingen aan te gaan.

Ik ben nu veel aan het netwerken en grijp nieuwe kansen aan die voorbij komen. Ik maak doorbraken in mijn loopbaan switch. En na maanden date-stop heb ik nu weer iemand ontmoet na een lange tijd. Omdat ik zelf meer open ben en meer initiatief neem, krijg ik ook andere reacties. Al mij gesprekken met anderen gaan totaal anders, heel relaxed nu!

Dagelijks komen er nog steeds dingen/mensen op m’n pad, waarbij ik denk: wauw wat bizar! Dus nogmaals bedankt voor dit mooie traject, waar ik echt zoveel uit haal. Je bent echt een goede coach.

Liefs Kam-lin

p.s Maaike en ik gaan nog verder op het  thema van zelfleiderschap, zodat ik met meer gemak en zelfvertrouwen mijn nieuwe carrière tegemoet ga.

 “Het voelt zo goed om dichter bij mezelf te komen!”

Ik dacht dat ik niet zo naar mijn gevoel kon luisteren, maar dat kon ik dus wel! Ik ben blij en tevreden en heb meer rust gevonden! Mijn doel van het traject was om meer bewust bij mijn gevoel te komen en hiernaar te luisteren en hierop te vertrouwen. Ik had moeite met me kwetsbaar opstellen en deed mezelf vaak sterker voor dan dat ik was en had nog wel eens de neiging om te vluchten. In de eerste sessies was ik erg emotioneel/ verdrietig bij jou, ik herkende mezelf hier niet in en had hier last van. Daar heb ik rust in gevonden.

Ik voel me niet zwak meer en huilen is helemaal niet erg. Ik keek uit naar onze sessies, omdat dingen dan rustig op zijn plek vielen. Helemaal na een paar weken toen wij stopten. Het landde nog meer. Deze transformatie is fijn. Het voelt goed zo dichter bij mezelf te komen. Ook merk ik dat ik meer open durf te staan voor een relatie.

Ik heb de tijd met jou als enorm prettig ervaren. Je bent direct, open, vertelt ook wat over jezelf en mede hierdoor voelde ik direct een echte klik. Zelfs online kwam jij bij mij binnen en kon ik me echt openstellen bij jou om zo zelf vooruitgang te boeken.

Lieve Maaike nogmaals bedankt voor alles 💖

Daniëlle

Ongelooflijk wat 1 sessie kan doen!

Ik voel me lichter. Ik heb het gevoel dat ik oude gedachten/ervaringen heb kunnen verzachten, waardoor ik er nu meer mag zijn. Na de sessie voel ik meteen meer stevigheid een een boost aan (zelf)vertrouwen.

Eveline

Gratis
1e stap-sessie

Tijdens deze gratis sessie van 30 minuten ontdek je:

➔  Welke mogelijke stappen ik voor jou zie op jouw loopbaanbad

➔  Deel ik tips over wat je nu al anders kunt doen in jouw huidige baan

➔  Kijk ik in hoeverre ik jou kan ondersteunen in dit proces en of een samenwerking ook echt passend is voor jou in dit moment

Iedere maand maak ik een keuze uit de aanmeldingen, zodat ik ook zeker weet dat we beide onze tijd en energie goed besteden.

Meld je in een paar minuten aan!

Ik sta verbaasd over mezelf!

De sessie heeft mij rustiger gemaakt. Ik heb meer energie en probeer negatieve gedachten om te zetten. Ik voel minder boosheid. Ook heb sterk het gevoel dat ik er mag zijn. Ik ben assertief op een vriendelijke manier.”

Carla

Ik voel me sterk en heb meer vertrouwen.
Ik ben bewuster en weet een stuk beter waar ik voor sta.

Hierdoor maak ik nu andere keuzes op gebied van werk en in mijn privéleven

Manon

Wat een bijzondere en waarde- en liefdevolle ervaring was dat!

De dagen na de familieopstellingen voelde ik vooral meer liefde en meer ruimte, ik voelde me minder bekneld/bedrukt door mijn twijfels. Het was heel mooi en fijn om stil te staan bij wat je voelt en dat samen met de andere dames. Ik voelde me gezien (vooral door mijzelf?) met alle struggels op mijn pad.

Ingrid

Ik ervaar vertrouwen in mezelf!

Ik wilde graag leren om op mezelf te vertrouwen en mezelf op waarde schatten. Dat is helemaal gelukt!

Ik heb ontdekt waar bepaalde ideeën en overtuigingen vandaan kwamen en we konden dit doorbreken tijdens de sessies.
Ik ben opener geworden, ik stel nu sneller vragen uit nieuwsgierigheid, voordat ik mijn mening vorm. Daarnaast ben ik veel meer in contact met mijn gevoel. Ik was laatst echt trots op mezelf dat ik het piekeren kon los laten en me vanuit mijn gevoel ergens over uit kon spreken.

Nogmaals bedankt!! Je bent heel eerlijk, empathisch en betrouwbaar. Als ik ergens tegen aan liep tussen de sessies was het fijn dat ik altijd met je mocht appen en je me verder hielp.

Ik kijk terug op een heel fijn, leerzaam en liefdevol traject bij jou. Liefs.

Amanda

"Ik ben weer een stuk lichter naar huis gegaan"

Review n.a.v. livedag & coaching

"Smaakt naar meer zo'n opstelling"

Review n.a.v. livedag

"Ik ben fan van Maaike en haar werkwijze"

Review n.a.v. livedag & coaching

"Ik voel me een ander mens"

Review n.a.v. livedag & coaching

"Het contact voelde weer wat lichter!"

Review n.a.v. livedag & coaching

"Maaike voelt veilig, stevig en eerlijk"

Review n.a.v. livedag & coaching

"Ik zou het nog wel een keer willen doen"

Review n.a.v. livedag & coaching

Gratis
1e stap-sessie

Tijdens deze gratis sessie van 30 minuten ontdek je:

➔  Welke mogelijke stappen ik voor jou zie op jouw loopbaanbad

➔  Deel ik tips over wat je nu al anders kunt doen in jouw huidige baan

➔  Kijk ik in hoeverre ik jou kan ondersteunen in dit proces en of een samenwerking ook echt passend is voor jou in dit moment

Iedere maand maak ik een keuze uit de aanmeldingen, zodat ik ook zeker weet dat we beide onze tijd en energie goed besteden.

Meld je in een paar minuten aan!

Dankbaarheid

 

Lieve Maaike, wat een geluk dat wij jou hebben leren kennen. Je hebt ons zoveel gebracht. We hebben meer rust gevonden, meer balans, meer verbinding met onszelf en onze omgeving. We zijn steviger in onze schoenenkomen te staan. Het leven voelt minder zwaar. De basis is goed om zo verder te groeien. Dank voor jouw fijne begeleiding. We zullen het altijd met ons meedragen. Veel liefs

M en T

2 zussen die afzonderlijk een traject hebben gevolgd bij mij

Lieve Maaike, gefeliciteerd met jouw 1e livedag! Ik ben extreem dankbaar dat jij op mijn pad kwam, geen ander had mij kunnen helpen, zo voelt dat voor mij. Waar jij je steeds verder ontwikkelt als coach en persoon, pluk ik daar ook de vruchten van, want ik kan nu overal voor bij je terecht. Ik kom nu steeds meer tot de diepere kern. Deze livedag vind ik spannend, maar het gaat vast en zeker ene mooie bijdrage leveren aan mijn proces en dat geldt ook vast voor jou. Liefs

C.

Hoi Maaike, graag wil ik je nog bedanken voor de sessies. Het heeft mij echt enorm geholpen en ik ben je enorm dankbaar. We spreken elkaar weer snel. Groetjes

K.

Lieve Maaike,

Je hebt mij begeleid op allerlei manieren en daar ben ik je dankbaar voor. Wat mij betreft blijft mijn proces nog lekker doorgaan. Liefs

M

"Ik voel mij een ander mens"

Review 1:1 coaching

"Na 1 sessie al het eerste resultaat"

Review Evelien

Enorme rust en verlichting

Review tijdens 1-op-1 traject

Door de weerstand naar zelfvertrouwen, rust en power!

Review na 1-op-1 traject

Er is een last van mijn schouders af na de livedag!

Ik heb het idee dat ik weer meer ben gaan voelen met mijn lijf en dat ik een stuk heb kunnen helen.  De oefeningen waren heel prettig om meer in m’n lijf te zakken. Dat gaf rust. De familie opstellingen vond ik echt heel bijzonder om mee te mogen maken. Hetheeft mij meer innerlijke rust opgeleverd. Ik ben nog meer in balans. Ook is er een last van mijn schouders.

Ik ga voor mijn eigen geluk!

Ik hoef het lot van mijn moeder niet (meer) te dragen en mag voor mijn eigen geluk gaan. Dat ga ik doen! Dank voor jouw fijne begeleiding!

Tamara

“Tijdens mijn studie werd ik in het diepe gegooid en toch is het me gelukt om mezelf staande te houden en echt te doen waar ik gelukkig van word.”

 

Er is veel veranderd tijdens de sessies met Maaike en ik heb veel geleerd de afgelopen maanden.

Ik houd nu de balans in mezelf.
Dat kan omdat ik meer let op mijn energie, meer in contact ben met mijn lichaam en ik luister daar beter naar.
Ik ben milder naar mezelf, minder perfectionistisch en kom sneller tot rust in mezelf tijdens het leren van allerlei nieuwe dingen.

Dat betekent ook dat ik mijn grenzen nu beter kan aangeven in mijn relaties.
Dat is nog best spannend, maar ik doe het wel!
Ik merk ook dat ik niet zo snel meer advies vraag als er iets speelt in een relatie
en dat ik direct met die persoon het gesprek aanga.

Toen ik met Maaike startte had ik weinig energie en was ik behoorlijk wiebelig.
Ik stond op een keerpunt in mijn leven (relatie uit, nieuwe loopbaan, nieuwe woonplaats).
Ik zat veel in mijn hoofd, was vooral op de ander gericht en had moeite met mijn grenzen.

Ik wilde zo graag voluit mijn eigen keuzes gaan leven en een nieuwe start maken.

Tijdens de eerste maanden heb ik voornamelijk veel rust genomen.
Langzaam aan ging ik van wiebelig naar steeds steviger in mijn schoenen.
Ik ben gestart aan mijn nieuwe studie en heb mijn eigen plekje daar gecreëerd.
Tijdens mijn studie werd ik in het diepe gegooid en toch is het me gelukt
om mezelf staande te houden en echt te doen waar ik gelukkig van word.

Naast alle inzichten en alles wat ik anders doe, ben ik ook nog zoekende in mijn proces,
maar ik heb nu een goede basis voor mezelf van waaruit ik verder kan groeien. Liefs

Fleur

Zodra ik zat en we de oefeningen deden werd ik vrij snel ontspannen en rustig. s ’Avonds ben ik minder actief na een lange dag en kostte het soms wat moeite om mezelf toe te zetten naar een avondsessie.
Zelfstandig tijd maken om oefeningen te doen vind ik in de praktijk lastig, al neem ik het me wel voor.
F&C was echt een stok achter de deur en als ik dan bezig ben vind ik het heerlijk. Vanuit de sneltrein naar stilstand.
De groep was leuk en ik voelde een connectie met de anderen.
Soms waren oefeningen buiten mijn comfortzone en was ik zelfbewust.
Zodra ik daar doorheen ging voelde het lekker en goed, de drempel over. Ik merk dat ik rustiger ben en evenwichtiger van binnen.
Ook merk ik dat in minder fijne gesprekken ik er niet meer zo snel bovenop spring, ik voel meer kalmte in mezelf en blijf minder lang hangen in negatieve emoties.

Marissa

"Intens & helend"

Review n.a.v. livedag

"Iedere keer een stap dichterbij"

Review n.a.v. livedag

"Effectiever dan jaren therapie"

Review n.a.v. livedag (representant)

"Ik hoef het niet alleen te doen"

Review n.a.v. livedag

"De boel is lekker opgeschut"

Review n.a.v. livedag

"Ik voel me een ander mens"

Review n.a.v. livedag & coaching

"Je hebt het geweldig gedaan"

Review n.a.v. livedag

"Hele fijne leerzame dag met mooie inzichten"

Review n.a.v. livedag & coaching

"Een hele bijzondere dag"

Review n.a.v. livedag

 Ik heb nu ervaren dat het gevoel van stress of onzekerheid door je heen gaat én het weer weg gaat.
Ik sta er nu sterker in en kan meer bij mezelf blijven.

Ik had al iets gedaan op gebied van coaching. Ik was me er van bewust dat ik last had van onzekerheid. Ik wilde meer zelfvertrouwen voelen.

Ik weet nu veel beter wat ik wil en waar ik voor sta. Wat ik belangrijk vind in het leven. Daar stond ik eerder niet bij stil. Ik probeerde mezelf altijd in andermans plaatje aan te passen. Nu kijk ik beter naar wat ik zelf wil. De opdrachten met betrekking tot de kernwaarden waren een belangrijk onderdeel om hierbij stil te staan.


Wat heb je verder ervaren tijdens ons traject?
Ik heb veel gehad aan de oefeningen om meer te kunnen ontspannen. De onzekere kant in mij mag er ook zijn. Als ik straks weer stress voel kan ik weer terug keren naar de oefeningen, deze helpen mij om te kunnen ontspannen. Ik heb nu ervaren dat het gevoel van stress of onzekerheid door je heen gaat en het dus weer weg gaat. Ik sta er nu sterker in en kan meer bij mezelf blijven. Ik heb gevoeld dat het werkt. Daarnaast voel ik veel meer gelijkwaardigheid in relatie tot andere mensen. Iedereen heeft zijn onzekerheden.

Wat is je positief opgevallen, waarvan je het wellicht niet had verwacht?
Door bepaalde sessies heb ik emoties kunnen voelen, waarvan ik niet wist dat dit er nog zat en dat ik er bij kon. Nog nooit zo ervaren. En dat je er door heen kunt gaan. Ik heb andere gesprekken met mijn ouders gehad. Ik heb me kwetsbaarder opgesteld en daar hebben we goed over kunnen praten. In relatie tot een vriendin heb ik goed mijn intuïtie gevolgd. 


Je kunt heel goed spiegelen en je vraagt goed door. Je kunt snel de kern halen uit het verhaal.  Ik vond het heel fijn dat je tussen de coachsessies makkelijk benaderbaar was en altijd snel antwoord gaf op vragen. Als je ergens tegen aan loopt in de praktijk is dat heel prettig dat je daar advies over krijgt.

Amy

Ik heb weer zin om verliefd te worden!

Lees hier het gehele interview:

Hoe ben je gestart aan het traject?
Ik luisterde totaal niet naar mijn gevoel en naar mijn lichaam. Ik was veel in m’n hoofd bezig en ik had veel negatieve overtuigingen over mezelf. “Ik doe het niet goed. Wat zal een ander van me denken?  Ik mag er niet zijn”. Ik was me er niet van bewust wat dat met me deed.

Wat heeft jou tijdens de sessies verrast?
Dat die oefeningen soms zo sterk kunnen doorwerken de dagen daarna. Ik voelde me de dagen daarna veel ontspannener. Ik was ook verrast door bepaalde emoties zoals boosheid. Ik wist niet dat ik dat in me had.

(note Maaike: veel mensen drukken boosheid onbewust weg. Boosheid is soms spannend om te voelen. In boosheid zit een enorme levenskracht. Die duw je daar ook mee weg. Boosheid is niets meer dan een energie die mag stromen.)

Wat is het belangrijkste resultaat wat je hebt na dit traject?
Ik vond het in het begin eng om bij de emoties te komen en ze te voelen. Daar rende ik liever voor weg. Nu kan ik veel meer bij mezelf komen en blijven en is er ruimte voor m’n kwetsbaarheid.

Ik luister beter naar mezelf en maak keuzes die goed voelen voor mij in plaats van me aan te passen aan anderen. 

Zou je me aanbevelen aan andere vrouwen?
Dat heb ik al gedaan! Je krijgt nieuwe inzichten in hoe je naar jezelf kunt kijken en hoe dat doorwerkt in bijvoorbeeld relaties met de ander. Je was meedenkend en had een luisterend oor. De visualisaties waren ook heel fijn, die gebruik ik nog steeds. Het voelde vertrouwd en warm. Je was open, toegankelijk en eerlijk. Dank je wel Maaike!

Pauline

Gratis
1e stap-sessie

Tijdens deze gratis sessie van 30 minuten ontdek je:

➔  Welke mogelijke stappen ik voor jou zie op jouw loopbaanbad

➔  Deel ik tips over wat je nu al anders kunt doen in jouw huidige baan

➔  Kijk ik in hoeverre ik jou kan ondersteunen in dit proces en of een samenwerking ook echt passend is voor jou in dit moment

Iedere maand maak ik een keuze uit de aanmeldingen, zodat ik ook zeker weet dat we beide onze tijd en energie goed besteden.

Meld je in een paar minuten aan!