Selecteer een pagina

Positieve energie uit jouw werk halen

 

 

Wil jij met plezier naar jouw werk en voldaan en energiek thuiskomen?

Ik help hoogopgeleide vrouwen van een energievretende en onvervullende baan, naar het vertrouwen om de next step in hun loopbaanpad te zetten, richting werk waar ze het beste in zichzelf naar boven halen 

Herken jij jezelf in een aantal punten hieronder?

Persoonlijk traject (€300,-/maand )

 

➔ De meeste werkzaamheden in jouw huidige baan geven jou geen energie meer. Je bent er goed in, maar je doet het vooral op trekkracht. Je begint steeds meer taken voor je uit te schuiven, omdat je er zoveel weerstand bij voelt. Het liefst vlucht je de hele dag weg in lange lunches en gezellige koffiemomenten met jouw favo collega’s.

 

➔  Je probeert nieuwe vormen te bedenken, om jouw werk leuk te houden en dat wat je uitstelt weer zo snel mogelijk op te pakken. Dat patroon herhaalt zich steeds. Uitstellen en inhalen. Je blijft in cirkeltjes ronddraaien, wat zorgt voor een frustratie in jezelf.

 

 ➔ Je ligt rustig 2 uur te maken over jouw werkdagen: wat als ik minder uren werk, kan ik niet meer samenwerken, moet ik dit niet bespreken met iemand? Door jouw onrustige nachten en door de weerstand om naar je werk te gaan, moet je jezelf meestal uit bed slepen ’s morgens en dan moet die werkdag nog beginnen…

 

 ➔  Je twijfelt of er wel werk bestaat voor jou waar je echt energie van krijgt en blij van wordt… Je hebt namelijk de laatste jaren niet dezelfde mooie carrière stappen gemaakt als vrienden. De vraag of een super fijne baan die helemaal aansluit bij jouw wensen nog wel haalbaar is nu maakt je onzeker, waardoor je ook niet in actie komt.

 

 ➔ De meeste energie haal jij jouw privé leven. Goede gesprekken en gezelligheid met vrienden, alhoewel je daar ook niet echt meer energie voor hebt de laatste tijd. Je zegt steeds vaker af, omdat je te moe bent na een werkdag om nog gezellig uit eten te gaan. De leuke borrels van jouw werk sla je ook steeds vaker over, waardoor jouw sociale leven ook steeds meer begint in te kakken.

Heeft jouw werk niet een enorme impact op jouw vrije tijd?

Ga jij op deze manier door tot dat je overspannen wordt?

 

Je herkent misschien wel dat je geneigd bent om jouw gevoel en behoeften weg te wuiven

Maar heb je wel eens goed over het volgende nagedacht?

Jouw werk is meer dan de helft van jouw dagelijkse tijdsbesteding.

Vijftig procent van jouw kostbare tijd ben je op jouw werk aan het energielekken.
En deze vijftig procent heeft ook nog eens een enorme impact op de overige 50% van jouw leven;
namelijk jouw slaap, jouw relaties, jouw vrije tijd en niet te vergeten op je mentale en fysieke gezondheid.

 

Ben je niet meer aan het overleven en energie weg lekken dan aan het genieten van jouw leven?

 

Kun je je voorstellen dat hoe jij naar je werk kijkt en hoe jij er over praat bepaalt welke energie je uitstraalt naar jouw omgeving? Zelf herken je denk ik wel hoe het is als je iemand je leegtrekt met negatieve energie. Dus hoe denk je dat het is voor mensen als jij zo baalt van jouw werk en energie lekt de hele dag.

Ben jij niet een veel leukere vrouw voor jezelf,  jouw partner en dierbaren als je energie en plezier haalt uit de vele uren die je aan je werk besteed?

Mensen die met passie in het leven en in hun werk staan die stralen dat uit, die trekken ook weer nieuwe kansen en positieve energie aan.

 

 

Hoe wil jij op jezelf en jouw leven terug kijken als je straks met pensioen gaat?

Verlang jij
hier naar?

Je wilt uit die negatieve spiraal en verlangt naar positiviteit tijdens jouw werkdagen

 

  Je wilt werk waarbij je echt zin hebt om je bed voor uit te komen, omdat je niet alleen mag doen waar je goed in bent, maar waarvan jouw energie en creativiteit ook volop stroomt en waar je plezier uithaalt.

  Zodat je na een dag werken enthousiast thuis komt en met trots praat over wat je gedaan hebt die dag.

 Zodat je energie overhoud voor jezelf en leuke dingen kunt ondernemen met vriendinnen of jouw partner voor een spontane doordeweekse date-night.

  Een leven waarbij jij vanuit vertrouwen in jezelf keuzes maakt die kloppend zijn voor jou en waarbij je niet meer de neiging voelt om je steeds te vergelijken met anderen. Je ligt niet meer nachten wakker te malen over op zien tegen je werk en twijfelen aan jezelf. Je bent blij met jouw werk en dat geeft jou voldoening in jouw leven.

   Een leven wat lichter en makkelijker aanvoelt, waarbij je rust en ontspanning ervaart in jezelf. In plaats van dat je de fysio nodig hebt voor allerlei fysieke stressklachten heb je tijd en energie over voor jezelf om weer lekker te gaan sporten of anderen dingen die voor jou belangrijk zijn.

 

Zodra jij dit leest en jezelf serieus neemt is er al een stap gemaakt in jouw bewustwording.

 

De allerbelangrijkste stap die leidt naar verandering in jezelf.
Alles begint met bewustwording, dan kan je veranderen wat je wilt veranderen.

Mijn zelfvertrouwen is omhoog gegaan, ik heb veel minder last van faalangst en ik kan lastige situaties makkelijker los laten.

 Dagelijks komen er nog steeds dingen/mensen op m’n pad, waarbij ik denk: wauw wat bizar!
In het begin had ik twijfels of het traject wel voor mij zou zijn, maar ik ben zo blij dat ik het traject ben aangegaan.

Ik voel me nu zo anders en dit krijg ik ook terug uit mijn omgeving. Mijn zelfvertrouwen is omhoog gegaan, ik heb veel minder last van faalangst en ik kan lastige situaties makkelijker los laten. Een paar maanden terug waren de kleinste dingen nog een belemmering  voor me zoals een praatje maken met de buurman. Nu voel ik me veel opener en heb ik een andere houding in het leven en dat werkt door in mijn relaties met anderen.

Voor het traject had ik best wat moeite met het vertrouwen in anderen, ik had een behoorlijke muur om mezelf heen gebouwd. Ik wilde graag meer vertrouwen en ontspanning in mezelf ontwikkelen, mezelf veiliger voelen en de moed voelen van binnen om nieuwe dingen aan te gaan.

Ik ben nu veel aan het netwerken en grijp nieuwe kansen aan die voorbij komen. Ik maak doorbraken in mijn loopbaan switch. En na maanden date-stop heb ik nu weer iemand ontmoet na een lange tijd. Omdat ik zelf meer open ben en meer initiatief neem, krijg ik ook andere reacties. Al mij gesprekken met anderen gaan totaal anders, heel relaxed nu!

Dagelijks komen er nog steeds dingen/mensen op m’n pad, waarbij ik denk: wauw wat bizar! Dus nogmaals bedankt voor dit mooie traject, waar ik echt zoveel uit haal. Je bent echt een goede coach.

Liefs Kam-lin

"Ik voel mij een ander mens"

Review 1:1 coaching

"Na 1 sessie al het eerste resultaat"

Review Evelien

Enorme rust en verlichting

Review tijdens 1-op-1 traject

Door de weerstand naar zelfvertrouwen, rust en power!

Review na 1-op-1 traject

Resultaat na dit traject

Tijdens deze drie maanden werken we samen aan een plan van aanpak voor de vervolgstappen in jouw loopbaan én misschien wel het allerbelangrijkste maken we de weg vrij voor jou van binnenuit van belemmerende overtuigingen door middel van familieopstellingen, waardoor je die stappen ook echt durft te zetten. Je weet wat je moet doen en waar je juist mee mag stoppen en voelt het vertrouwen om gerichte stappen tijdens en na het traject te zetten richting jouw droombaan.

 

Je weet welke baan bij jouw past

De online modules en mijn verdiepende vragen brengen jou terug in contact met jouw verlangen, talenten en dromen. Van hieruit ontdek je wat jij echt wilt voor jezelf op gebied van werk; waar je energie van krijgt en waar jouw energie lekt; zodat jij goed kunt voelen en beoordelen welke baan en werkomgeving er helemaal past bij jou.

Stap voor stap richting werk dat helemaal past bij jou

D.m.v. een viertal strategie-sessies van 30 minuten maken we samen een plan wat jij kunt doen om jouw wensen in de praktijk te vertalen naar werk wat aansluit bij jouw verlangen.

Laat oude overtuigingen en blokkades achter je 

D.m.v. familieopstellingen tijdens een viertal verdiepende 1-op-1 sessies maak je je vrij van onbewuste patronen en blokkades, die er tot nu toe voor hebben gezorgd dat je keuzes maakte die jou vooral veel energie hebben gekost. Door deze onbewuste patronen inzichtelijk te maken; ontstaat er ruimte van binnenuit voor jouw ware verlangen op het gebied van werk en maak je vanuit vrijheid nieuwe keuzes

Bewaak jouw energievoorraad

Door ondersteunende oefeningen en begeleide meditaties leer je meer in contact te zijn met jouw lichaam en jouw gevoel, je kunt hierdoor jouw grenzen voor jezelf beter bewaken, zodat jouw energievoorraad toeneemt en jij lekkerder in je vel zit.

Pas direct jouw inzichten toe in de praktijk

Onderweg op jouw loopbaanpad (bijvoorbeeld nog in jouw huidige job) pas je direct jouw nieuwe inzichten toe n.a.v de sessies, waarin ik samen met jou meekijk.  Op deze manier begin je vanaf moment één met het stellen van de juiste prioriteiten voor jezelf, waardoor de balans zich in jou herstelt en waardoor jij ruimte en energie over houdt voor jouw loopbaan en in jouw sociale leven. 

Deze relatie was zonder jouw hulp niet gelukt!

Toen we startte aan het traject was ik weer begonnen met daten en had ik niet eerder een relatie gehad. Door mijn persoonlijke situatie vond ik het lastig om me kwetsbaar op te stellen tijdens het daten uit angst voor afwijzing. Ik wilde graag leren om met vertrouwen te daten en mezelf op waarde schatten. Dat is helemaal gelukt!

Na een paar dates heb ik een hele leuke man aan de haak geslagen, vanuit mijn authentieke zelf.
We hebben nu een paar maanden een relatie en dat was mij zonder jouw hulp niet gelukt.

Ik heb ontdekt waar bepaalde ideeën en overtuigingen vandaan kwamen en we konden dit doorbreken tijdens de sessies.
Ik ben opener geworden, ik stel nu sneller vragen uit nieuwsgierigheid, voordat ik mijn mening vorm. Daarnaast ben ik veel meer in contact met mijn gevoel. Ik was laatst echt trots op mezelf dat ik het piekeren kon los laten en me vanuit mijn gevoel ergens over uit kon spreken.

Nogmaals bedankt!! Je bent heel eerlijk, empathisch en betrouwbaar. Als ik ergens tegen aan liep tussen de sessies was het fijn dat ik altijd met je mocht appen en je me verder hielp.  Ik kijk terug op een heel fijn, leerzaam en liefdevol traject bij jou.

Liefs Amanda

Bevrijd jezelf van belemmerende overtuigingen

Ik geloof (en heb ervaren) dat de sleutel zit in contact staan met jouw verlangen en intuïtie naar voldaan en energiek werk en leven

Heel veel mensen zijn mijlenver verwijderd geraakt van hun eigen gevoel en verlangen.
We zijn onszelf constant aan het vergelijken met anderen, we doen dingen (werk)  omdat we denken dat dat van ons verwacht wordt om zo gezien en gehoord te worden.

Ik geloof dat je maar één taak hebt en dat is leven en werken vanuit jouw eigen intuïtie.
Als je in contact bent en blijft met jouw gevoel en verlangen en vanuit daar keuzes maakt die helemaal kloppen voor jou dan kan jouw levensenergie volop stromen.

Werken aan onbewuste overtuigingen via het onderbewuste & familieopstellingen is wat mij betreft de sleutel tijdens mijn 1-op-1 trajecten.

Deze methodiek zorgt er voor dat je op het allerdiepste niveau jouw inzicht en heling krijgt op jouw blokkades precies jouw eigen pad te lopen waar jij geluk en voldoening en energie uithaalt op een manier die helemaal past bij jou. Samen met mijn praktische aanpak zet jij op jouw tempo de juiste stappen op jouw loopbaanpad.

 

Drie maanden traject

 

* Genoemde bedragen zijn incl. BTW voor particulieren en exclusiek BTW voor bedrijven.

👉🏻 Tip: veel bedrijven werken met een persoonlijk opleidingsbudget voor werknemers, welke ook vaak coach-trajecten dekken.
Dit wordt ook geregeld ingezet voor burn-out preventie om coaching gericht op jouw groeiproces voor jouw functie.
Informeer bij jouw werkgever voor de mogelijkheden.
Let wel, voor een factuur op bedrijfsnaam of voor een werkgever, is het bedrag excl. BTW. 

Trajecten op maat op kosten van werkgevers zijn uiteraard mogelijk.

Persoonlijk 1-op-1 traject op maat

 

✔️  Intake van 30 minuten via zoom
waarbij we samen afstemmen waar jouw focus en aandacht naar toe mag tijdens deze drie maanden om een zo goed mogelijk resultaat te behalen

✔️ Vier transformerende sessies van 60 minuten via zoom;
Tijdens deze sessies staan we stil bij jouw onbewuste overtuigingen die jou tot nu toe hebben tegen gehouden op jouw loopbaanpad, zodat jij van binnen uit de weg vrij maakt om jouw eigen pad te volgen. (Ca. 1/3 weken)

✔️ Vier strategie-sessies van 30 minuten via zoom;
waarbij we stap voor jouw verlangen omzetten naar concrete loopbaanstappen.

✔️ Ondersteunende online modules
voor extra ondersteuning en snel resultaat (6 maanden toegang)

✔️ App-support tijdens het traject;
waardoor je niet met jouw vragen blijft zitten tot de volgende sessie. Ik help je doordeweeks tussen 10-17 verder als je tussen de sessies door ergens tegen aan loopt.

✔️ Follow-up sessie van 30 minuten via zoom;
waarbij we samen terugblikken en jouw laatste vragen beantwoorden, zodat je zelfstandig verder kunt.


Investering € 900

(termijnen mogelijk)

Is dit traject iets voor jou?

Heb je al eerder iets gedaan op gebied van persoonlijke ontwikkeling of loopbaan via gesprekken bij een psycholoog, boeken, assessments, mindsetcoaching, maar heeft dit je niet echt verder gebracht?

 

Lees vooral verder

 

#geenstandaardstappenplan
➔ Je verwacht een lange termijnoplossing & maatwerk van een ervaren coach, wat aansluit bij jouw groeiproces. 

#nietalleenregenbogen&zonnestralen
➔ Je bent er ok mee dat het soms heel ongemakkelijk is en dat je me zo nu en dan heel irritant vindt als ik je een eerlijke spiegel voorhoud 

#procesprocesproces
➔  Je bent bereid om het harde werken op te geven. Persoonlijke groei is geen wedstrijd, het is een proces wat langzaam in jou verschuift.

#extrasupport
➔ Je hebt behoefte aan extra support tussen de sessies door als je ergens tegenaan loopt

#veiligengemak
➔ Je vindt het prettig om in jouw eigen veilige omgeving de sessies te doen en geen tijd kwijt zijn aan reistijd en kosten: ontspannen zitten, laptop open, sessie 1-op-1, laptop dicht en tijd voor jezelf.