Selecteer een pagina

 

 

 

 

Als systemisch loopbaancoach begeleid ik hoogopgeleide vrouwen die vastzitten in een baan waar zij niet langer energie en voldoening uit halen. Ze willen weer hun bed uit springen om naar hun werk te gaan en voldaan en energiek thuiskomen.

Ik begeleid ze niet via allerlei assessments en talent-testen, want ik geloof dat hoogopgeleide vrouwen verdomd goed weten waar hun talenten liggen. Wat dan wel?

Misschien herken je dat je vastzit in allerlei onbewuste overtuigingen en onzekerheden die maken dat je onvoldoende zelfvertrouwen voelt om een nieuw pad in te slaan op gebied van werk.
Daar kom ik om de hoek kom kijken; ik help jou op weg naar meer zelfvertrouwen, zodat jij werk kunt doen waar je plezier, energie en voldoening uithaalt.

Via deze podcast deel ik mijn visie, ervaringen en tips vanuit mijn coachpraktijk en mijn persoonlijke leven. Daarnaast volg ik mijn hart richting Zweden en deel ik ook over mijn emigratie avontuur. Wil je een open en eerlijke inkijk in mijn avonturen, zoek me dan ook op via Youtube en Instagram.

Veel luisterplezier!

Nieuwste aflevering

Hieronder vind je altijd de nieuwste aflevering van mijn podcast op Spotify. Heel veel luisterplezier!

 

Gratis
1e stap-sessie

Tijdens deze gratis sessie van 30 minuten ontdek je:

➔  Welke mogelijke stappen ik voor jou zie op jouw loopbaanbad

➔  Deel ik tips over wat je nu al anders kunt doen in jouw huidige baan

➔  Kijk ik in hoeverre ik jou kan ondersteunen in dit proces en of een samenwerking ook echt passend is voor jou in dit moment

Iedere maand maak ik een keuze uit de aanmeldingen, zodat ik ook zeker weet dat we beide onze tijd en energie goed besteden.

Meld je in een paar minuten aan!